Brilglazen

Ben je op zoek naar brilglazen die perfect bij je levensstijl passen?

Dan ben je hier zeker aan het juiste adres want … Elk oog is uniek. 

Ik bied je kwaliteits brilglazen die volledig aan jouw behoefte en levensstijl voldoen en die een ongeëvenaard zicht garanderen.

Je krijgt persoonlijk advies over brilglazen van verschillende kwaliteiten en uitvoeringen, en dit tegen eerlijke prijs/kwaliteitsverhoudingen.  

Glasadvies

Jouw ogen zijn uniek, net zoals jezelf.  Kom vrijblijvend langs of maak een vrijblijvende afspraak en we zoeken samen naar de beste kijkoplossing in functie van jouw kijkbehoefte en levensstijl.

Je krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op brilglazen!

Brilglazen voor vertebril

Met een vertebril zie je weer scherp veraf. We zoeken samen naar de ideale bril en kijkoplossing al naargelang jouw wensen.

Ben je iemand die sportief is? Dan is een sportbril voor veraf zeker iets voor jou. Of kies voor een motorbril op jouw vertesterkte.

Kom vrijblijvend langs en we zoeken samen naar de beste kijkoplossing.

Brilglazen voor leesbril

Is de tekst te klein geworden of zijn je armen te kort? Dan heb je nood aan een leesbril.

Wist je dat nabij-werkzaamheden zoals lezen en computeren enorm inspannend is voor je oogspieren? De oogspieren moeten voortdurend werken om nabij scherp te kunnen zien. Dit is zeer belastend voor je ogen en geeft aanleiding tot o.a. visuele vermoeidheid, tranende of vermoeide ogen, hoofdpijn,…

Ik help je graag verder met een goede leesbril. We bekijken samen welke oplossing voor jouw ogen het beste is, en dit steeds met een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en gemaakt volgens de sterkte die je ogen werkelijk nodig hebben. Dit kan op basis van een voorschrift van de oogarts of op basis van een oogmeting.

Wat is het verschil tussen een kant-en-klare leesbril en een echte “maatwerk” leesbril?

De benaming “maatwerk” leesbril wordt ook gebruikt omdat het linker oog en rechter oog in vele gevallen een verschillende sterkte nodig hebben. Ook is een “maatwerk” leesbril gemaakt uit  duurzamere materialen.

Je kan altijd rekenen op een uitgebreide, professionele oogmeting waardoor je straks met je nieuwe leesbril weer optimaal kunt lezen.

Een kant-en-klare leesbril die je overal kunt kopen, bestaat maar uit één sterkte die in het linker en rechter glas dezelfde waarde hebben. Dit kan leiden tot vermoeide ogen en hoofdpijn na lange leeswerkzaamheden. Ook hebben deze brillen geen glasbehandelingen zoals een kraswerende coating, ontspiegelingslaag,…

Brilglazen voor computerwerk, een computerbril

Spendeer je veel tijd achter de computer?

Of heb je al gemerkt dat je met je leesbril naar voor buigt tijdens het werken met de computer? Zo creëer je een onnatuurlijke zithouding waardoor je allerlei vervelende klachten krijgt zoals hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, vermoeidheid, vermoeide ogen,…

Herken je deze klachten? Dan is een computerbril de ideale oplossing.
Hierdoor kan je zonder lichaamsklachten aan de computer werken en je zithouding verbeteren. En ze bieden een haarscherp en zeer breed zicht op de computer tot enkele meter verder.

Het grote verschil met een multifocale bril is dat hier optimaal gebruik wordt gemaakt van het tussenzicht en leeszicht. Met deze brilglazen wordt meer rekening gehouden met de zithouding waardoor je minder pijnlijke klachten krijgt aan nek, schouders en rug.

De voordelen:

  • Ontspannen kijkcomfort naar de computer.
  • De ideale zithouding wordt gestimuleerd waardoor nek- en schouderklachten verdwijnen.
  • Zeer breed gezichtsveld voor computergebruik.
  • Minder snel vermoeide ogen.
  • Deze glazen passen in bijna elk montuur.

Een computerbril kan je zelfs gebruiken in verschillende situaties.

Je bent steeds welkom in onze optiekzaak!

Brilglazen voor veraf en nabij, een multifocale bril

Optic-Services = jouw specialist in multifocale brillen

Heb je moeite om scherp te zien veraf, kortbij maar ook in het tussenzicht? Of heb je een aparte vertebril en leesbril en ben je het beu om constant te moeten wisselen? Dan is een multifocale bril voor jou de ideale oplossing! Dit omdat er in een multifocale bril meerdere sterktes worden ingeslepen. Zo heb je maar één bril nodig.

Hoe is een multifocaal glas opgebouwd?

Bovenaan het glas heb je je vertesterkte, onderaan het glas je leessterkte. De overgang tussen veraf en nabij is je tussengebied waardoor je op alle afstanden scherp kan zien. Maar ook daarin heb je verschillende keuzemogelijkheden.

We hebben een uitgebreid aanbod van multifocale glazen, voor iedere levensstijl.
Alle multifocale brillenglazen staan garant voor een stressvrij zicht, een ultieme gewenning, een zorgeloze overgang tussen het vertezicht en leeszicht, en een maximaal gezichtsveld.

Ook voor jouw nieuwe multifocale sportbril of multifocale motorbril help ik je graag verder.

Heb je liever geen bril? Dan help ik je graag verder met multifocale contactlenzen.

Je bent steeds welkom voor meer advies!

Brilglazen voor in de auto

Scherp zicht tijdens het autorijden

Zie je ’s avonds de wegmarkering niet meer goed? Of het contrast bij nacht? Dan is een autobril voor jou de oplossing!

Helder zicht kan beperkt worden door verschillende weersomstandigheden: hevige regenval, mist of sneeuw. Ook het rijden bij zonsopgang, zonsondergang of verblindende koplampen van tegenliggers speelt hier een grote rol bij.

De autobril biedt hier de oplossing. Met deze glazen ben je terug uitgerust om veilig deel te nemen aan het verkeer.

Je bent steeds welkom voor meer advies!

Ontdek optimaal zicht met kwaliteitsglazen van:

Nikon, Rodenstock, Hoya, …