Motorbril

 

Een motorbril biedt optimale oogbescherming tegen stof, wind, insecten, opspattende kiezels tijdens jouw motorrit.

Als je met je motor rijdt, dan weet je al hoe belangrijk het is om je ogen maximaal te beschermen tegen allerlei risico’s tijdens jouw motorrit.

Een motorbril is een belangrijk onderdeel van de uitrusting die elke motorrijder zou moeten hebben.  Maar niet alle brillen en zonnebrillen bieden dezelfde oogbescherming.

Om de juiste motorbril te vinden, zijn er een paar belangrijke elementen waar je toch zeker rekening mee moet houden.

Motorbril als persoonlijke bescherming

Motorrijders worden aan meer gevaren blootgesteld dan bestuurders van vrachtwagens of auto’s. De fysieke impact van voorwerpen die in de lucht vliegen (bijvoorbeeld opspattende kiezels of insecten) kunnen leiden tot ernstig letsel aan het oog.

Hierdoor is het kiezen van brilglazen en monturen die voldoen aan de hoogste ballistische veiligheidstesten van cruciaal belang voor persoonlijke oogbescherming.

Brilglazen met superieure optische precisie en helderheid

Door het filteren van lichtverstrooing, lichtschittering en waas, verbeteren deze brilglazen niet alleen het kijkcomfort, maar verbeteren ze ook jouw veiligheid in het verkeer. Gepolariseerde en lichtfilterende brilglazen verbeteren het contrast, de scherptediepte en de visuele prestaties voor motorrijders.  We bieden een groot aanbod motorbrillen op sterkte zoals: meekleurend, gepolariseerd, zonnebril en met heldere brilglazen.

Vermindering van oogvermoeidheid

Ten slotte verminderen onze motorbrillen oogvermoeidheid waardoor jij, als motorrijder, de focus op de weg blijft behouden.  

Zo goed als alle motorbrillen van Wiley-X kunnen ook op jouw brilsterkte worden gemaakt, zowel multifocaal als een motorbril voor veraf.

Wij zijn officiële verdeler van motorbrillen van 

Sportbrillen Wiley-X