Zonnebrillen

Laat je verrassen en ontdek onze collectie hippe, trendy zonnebrillen voor ieders budget en voor elke situatie.

 

Trek je vakantieschoenen aan, pak je rugzak en ga op pad en ontdek de charme van de hooglanden, geniet van de mooie uitzichten, ga heerlijk wandelen in de bergen en geniet van al dat kleurenpracht van de natuur met jouw nieuwe zonnebril.

 Ontdek verbeterde kleuren en contrasten met jouw zonnebril op sterkte

Het oog kan niet het hele lichtspectrum zien. Sommige gebieden zijn te moeilijk voor het oog om duidelijk te zien, terwijl andere schadelijk zijn voor de gezondheid van uw ogen.

Onze ogen kunnen gemakkelijk de blauwe, groene en rode golflengten langs het zichtbare lichtspectrum onderscheiden.

Het menselijk oog heeft moeite om helder te zien in gebieden waar de blauwe, groene en rode golflengten samenvloeien. Onze zonneglazen op sterkte filteren dit verwarrende licht eruit en maakt het kleurenspectrum helderder voor het oog. Het resultaat is een verhoogd contrast en levendigere details.

De voordelen:

Verbeterde kleuren en contrasten

Onze zonneglazen op sterkte filteren  het verwarrende licht weg waar blauw samensmelt met groen en groen met rood. Dit zorgt voor meer helderheid, wat resulteert in verbeterde blauwe, groene en rode kleuren: op deze manier krijgt u een waarheidsgetrouwere kleurervaring met verbeterde kleuren en grotere contrasten

Betere helderheid

Blauw licht (HEV) met kortere golflengten en hogere frequenties verstrooit het licht en creëert waas. Door deze HEV-stralen uit te filteren, verdwijnt deze waas en kunnen verre objecten duidelijker worden gezien.

Betere dieptewaarneming

Door de waas, veroorzaakt door blauwe lichtstralen (HEV), te elimineren en tegelijkertijd de kleuren van het visuele lichtspectrum te scheiden en te versterken, zullen onze zonneglazen op sterkte ook uw dieptewaarneming verbeteren.

 Wist je dat …

1. De zon zowel in de zomer als in de winter schadelijk UV licht uitstraalt? Al onze zonnebrillen bieden 100% UV bescherming.

2. Dat je een zonnebril hebt voor verschillende situaties, zowel voor het sporten, trektochten, autorijden, strandvakanties,…

3. Je zonnebril kan ook op sterkte worden gemaakt, zowel voor een multifocaal of enkel voor veraf of om te lezen.

 4. In de herfst en winter de zon veel lager staat dan in de zomer? Hierdoor kan de zon onder de zonneklep van de auto schijnen, wat leidt tot verblinding en onveilige verkeerssituaties.

 

Laat je verrassen en ontdek onze merken:

Victoria Beckham, Ba&sh, Etnia Barcelona, GUESS, RAyban, Hugo Boss, ,…