Zonnebrillen

INSPIRATIE

Zonnebrillen zijn het hele jaar door een onmisbaar accessoire. Wist je dat de zon in de winter ook schadelijk UV-licht uitstraalt? En dat UV-licht de grootste oorzaak is van oogziektes zoals Cataract en Macula-degeneratie? Al onze zonnebrillen bieden 100% UV-bescherming.

Zonnebrillen heb je voor verschillende situaties, zowel voor het sporten, trektochten, autorijden, strandvakantiers,... 
Samen gaan we op zoek naar de ideale zonnebril die geschikt is voor jouw situatie.

Wist je dat ... In de herfst en winterde zon veel lager staat dan in de zomer? Hierdoor  kan de zon onder de zonneklep van de auto schijnen, wat leidt tot verblinding en onveilige verkeerssituaties. 

En wist je dat ... een gepolariseerde zonnebril de beste oplossing is tijdens het autorijden?  Gepolariseerde zonnebrillen neutraliseren namelijk de lichtweerkaatsing op de achteruit van je voorligger en op een nat wegdek.

Alle zonnebrillen kunnen ook op sterkte worden gemaakt, zowel voor een multifocale zonnebril als een zonnebril voor veraf of om te lezen in de tuin of op je terras.

Kom langs in onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak om de verschillende modellen uit te proberen.
Wil je ze online bestellen? Dat kan. Op onze webshop vind je alle zonnebrillen terug en ze worden aan huis afgeleverd.

MERKEN

Kendall & Kylie - Randolph - Victoria Beckham - Ba&sh - GUESS - Rayban -  Hugo Boss -  Tommy Hilfiger - Marc Jacobs - Rodenstock - Polaroid - Max Mara - Carrera -  Etnia Barcelona - Wiley-X…

Contacteer ons

Zit je met een vraag ?  Neem contact met ons op en wij helpen je graag meteen verder.
NEEM CONTACT MET ONS OP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram