Sportbrillen

Ontdek sportbrillen op sterkte zonder insert

Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte waarvan de brilglazen in het montuur zelf worden ingeslepen, zonder inzetstuk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo zit je niet te sukkelen om het inzetstuk in jouw sportbril te plaatsen.

De brilglazen zorgen ook voor een beter contrast waardoor de kleuren van jouw omgeving beter tot hun recht komen.
Zo heb je dubbel sportplezier.

Sport veilig met de collectie sportbrillen op sterkte van Wiley-X en JULBO.

Ontdek een uitgebreide collectie voor wel elk type sport tot zelfs extreme sporten.

Wiley-X is oorspronkelijk ontworpen door Amerikaanse ex-Special-Forces en voldoen aan de strengste normeringen zoals EN166 normering en de zeer strenge ANSI Z87.1 high velocity impactresistance normering en de MIL-PRF-32432 (GL) ballistische normering.

Wat zijn de voordelen? Deze sportbrillen zijn gemaakt uit het ultralichte en zo goed als onbreekbare Nylon materiaal in combinatie met onbreekbaar Selenite polycarbonaatglazen. Bovendien heb je een uitgebreide keuze uit zeer veel glasbehandelingen al naargelang jouw type sport.

Julbo staat voor innovatie en expertise in de wereld van brillen. De sportbrillen van het Franse merk voldoen aan EN166 normering en Ansi keuring.  Julbo staat erom bekend om sportbrillen te ontwerpen voor elk type sport.  Of je nu gaat mountainbiken, wielrennen of de bergen intrekt, Julbo garandeert kwaliteit in draagcomfort en optimale visuele prestaties.

Al onze sportbrillen kunnen ook op jouw sterkte. Kom ze alvast vrijblijvend passen in onze optiekzaak.

Sportbrillen voor watersport

Ben je een gepassioneerde watersporter? Dan is een gepolariseerde zonnebril een noodzakelijk accessoire voor je sport.
Gepolariseerde zonneglazen neutraliseren de lichtweerkaatsing op het water waardoor je je favoriete sport kunt blijven beoefenen, zonder last te hebben van hinderlijke reflectie op het wateroppervlak.

Wiley-X brillen zijn bovendien onbreekbaar, voldoen aan EN166 normering en passen perfect op het gezicht zonder dat deze zou afvallen.

Alle modellen hebben standaard een kraswerende glasbehandeling. Verschillende modellen hebben ook een waterafstotende glasbehandeling of zijn behandeld met een anti-damp coating. Tevens kunnen ze ook op sterkte worden gemaakt, zowel multifocaal, als vertebril, gepolariseerd en als zonnebril op sterkte.

Kom alvast langs in onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak en kom ze passen.

Wist je dat:
Uv-licht ook wordt weerkaatst op het wateroppervlak?
Kies daarom voor Wiley-X. Met de hoge curve biedt deze bril meer dan de maximale 100% oogbescherming. Gepolariseerde zonneglazen bieden tevens ook visuele rust.

Sportbrillen voor extreme sporten

Zoek je je grenzen regelmatig op met extreme sporten? Dan is goed zien superbelangrijk!
Het missen van details kan leiden tot enorme sportongevallen.

Wij hebben een ruime collectie sportbrillen voor waaghalzen die graag het gevaar opzoeken. Al onze brillen hebben minimum het EN166 label. Ze bieden een superieur helder zicht en zijn voorzien van de beste kraswerende glasbehandeling. Tevens zijn ze ANSI Z87.1 gekeurd waardoor ze zo goed als onbreekbaar zijn. Ze bieden een panoramisch kijkcomfort waardoor je tijdens je sport optimaal kan genieten van een zeer ruim en helder zicht.

Verschillende modellen hebben een waterafstotende glasbehandeling of hebben een anti-damp coating.

Alle brillen kunnen op sterkte worden gemaakt, zowel multifocaal als enkelzicht, meekleurend, gepolariseerd en 100% UV-beschermend.

Kom langs in onze optiekzaak of maak een vrijblijvende afspraak en we helpen je graag verder.

Sportbrillen voor parachutespringen

Ben je iemand die de adrenaline opzoekt in de lucht? Die houdt van het gevaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We bieden speciale brillen die voor deze sport geschikt zijn. Ze hebben allemaal de EN166 en ANSI Z87.1 high velocity impact resistance normering waardoor bijna onbreekbaar zijn je ogen optimaal beschermen bij jouw sprong.

Alle onze brillen kunnen ook op sterkte gemaakt worden en hebben een verwisselbare lenzensysteem. Dus je kan afwisselen tussen heldere clear lenzen en zonneglazen. Tevens zijn ze allemaal standaard voorzien van een kraswerende glasbehandeling.

Kom alvast naar onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak en kom ze passen.

Fietsbrillen

Ook voor fietsbrillen ben je bij ons aan het juiste adres.
We verkopen een uitgebreid assortiment van fietsbrillen, zowel voor wielrennen als mountainbiken.

We hebben een zeer ruim aanbod aan kwaliteitsvolle fietsbrillen van het merk Wiley-X en Julbo. Deze brillen zijn ontworpen om tegen de zwaarste omstandigheden te kunnen voldoen en hebben de norm EN166 en ANSI Z87.1. Hierdoor zijn ze:

  • Schokwerend
  • Zo goed als onbreekbaar
  • Gemaakt uit  duurzame materialen
  • Wind en stof maken géén kans om het oog te bereiken
  • Ze hebben een  groot panoramisch  gezichtsveld,
  • Ondanks de hoge kromming zijn alle fietsbrillen op sterkte verkrijgbaar, zowel multifocaal, als vertebril, gepolariseerd, meekleurend of  als zonnebril.

Op de brilglazen kan je verschillende glasbehandelingen verkrijgen zoals:

  • Ontspiegeling
  • Antidamp behandeling
  • Optimaal kleurcontrast en dieptezicht
  • Meekleurend

Wist je dat:
een groot aantal van onze sportbrillen standaard zijn voorzien van een blauwfilter tegen HEV stralen van de zon?  Door deze filter heb je een optimaal kleurcontrast.

Sportbrillen voor vissport – Hengelsport

Ben je een gepassioneerde visser? Dan is een gepolariseerde zonnebril een noodzakelijk accessoire voor je sport. Gepolariseerde zonneglazen neutraliseren de lichtweerkaatsing op het water waardoor je je favoriete sport kunt blijven beoefenen, zonder last te hebben van hinderlijke reflectie op het wateroppervlak.

Wiley-X brillen zijn bovendien onbreekbaar en passen perfect op het gezicht zonder dat deze zou afvallen. Alle modellen hebben standaard een kraswerende glasbehandeling. Verschillende modellen hebben ook een waterafstotende glasbehandeling of zijn behandeld met een anti-damp coating. Tevens kunnen ze ook op sterkte worden gemaakt, zowel multifocaal als vertebril, zonnebril of gepolariseerde zonnebril.

Kom ze alvast passen in onze winkel!

Skibrillen

Ben je een fervente skier, snowboarder of langlaufer? Ben je op zoek naar iets anders dan die oversized ski-goggle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor jouw nieuwe skibril.

Al onze modellen passen ook perfect onder een skihelm. Verschillende modellen hebben standaard een kraswerende glasbehandeling. hebben ook een antidamp-coating of zijn voorzien van een waterafstotende glasbehandeling. Tevens kunnen alle modellen ook jouw sterkte worden gemaakt, zowel multifocaal als enkelzicht voor veraf.

Een kwaliteitsvolle collectie in zo goed als onbreekbaar materiaal! Al onze skibrillen voldoen aan EN166 reglementering waardoor je ogen optimaal beschermt zijn. .

Kom langs in onze optiekzaak of maak een vrijblijvende afspraak en we helpen je graag verder.

Sportbrillen voor al jouw avontuurlijke reizen

Ben je de iemand die het wilde avontuur opzoekt? Aan survival-tochten mee doet? Rondtrekken in de bossen? Samen met een paar vrienden trektochten plannen in de vakantie? Dan is deze brilcollectie ideaal voor jou!

Deze collectie brillen voldoen minimum aan EN166 normering waardoor ze ideale oogbescherming bieden in extreme omgevingen. Alle modellen hebben standaard een kraswerende glasbehandeling. Verschillende modellen hebben ook een waterafstotende glasbehandeling of zijn behandeld met een anti-damp coating. Tevens kunnen ze ook op sterkte worden gemaakt, zowel multifocaal als vertebril, zonnebril of gepolariseerde zonnebril of meekleurend.

Kom langs in onze optiekzaak of maak een vrijblijvende afspraak en we helpen je graag verder.

Airsoft brillen

Met Wiley-x ben je optimaal beschermd tijdens je Airsoft spel.

Net zoals de Special Forces en Navy Seals draag je de meest optimale bescherming met deze extreem sterke brillen. Tevens kunnen onze brillen ook op sterkte worden gemaakt, zowel als vertebril, multifocale bril, meekleurend, zonnebril als gepolariseerde zonnebril.

Alle modellen hebben standaard een kraswerende glasbehandeling. Verschillende modellen hebben ook een waterafstotende glasbehandeling of zijn behandeld met een anti-damp coating.

Kom langs in onze optiekzaak of maak een vrijblijvende afspraak en we helpen je graag verder.