Zonnebrillen

Laat je verrassen en ontdek verbeterde kleuren en contrasten met jouw  nieuwe zonnebril.

Kom langs en ontdek de mooiste collectie hippe, trendy zonnebrillen voor ieders budget en voor elke situatie.

 

Trek je vakantieschoenen aan, pak je rugzak en ga op pad en ontdek de charme van de hooglanden, geniet van de mooie uitzichten, ga heerlijk wandelen in de bergen en geniet van al dat kleurenpracht van de natuur met jouw nieuwe zonnebril.

Ben je benieuwd naar verbeterde kleuren en contrasten met jouw nieuwe zonnebril op sterkte

Het oog kan niet het hele lichtspectrum zien. Sommige gebieden zijn te moeilijk voor het oog om duidelijk te zien, terwijl andere schadelijk zijn voor de gezondheid van jouw ogen.

lichtspectrum

Onze ogen kunnen gemakkelijk de blauwe, groene en rode golflengten langs het zichtbare lichtspectrum onderscheiden.

Het menselijk oog heeft moeite om helder te zien in gebieden waar de blauwe, groene en rode golflengten samenvloeien.

Zonneglazen op sterkte van de beste kwaliteit filteren dit verwarrende licht eruit en maken het kleurenspectrum helderder voor het oog. Het resultaat is een verhoogd contrast en levendigere details.

lichtspectrum

De voordelen:

Verbeterde kleuren en contrasten

Deze zonneglazen op sterkte filteren  het verwarrende licht weg daar waar het blauwe licht samensmelt met groen en groen met rood. Dit zorgt voor meer helderheid, wat resulteert in verbeterde blauwe, groene en rode kleuren: op deze manier krijg je een waarheidsgetrouwere kleurervaring met verbeterde kleuren en grotere contrasten

Betere helderheid

Blauw licht (HEV) met kortere golflengten en hogere frequenties verstrooit het licht en creëert waas. Door deze HEV-stralen uit te filteren, verdwijnt deze waas en kunnen verre objecten duidelijker worden gezien.

Betere dieptewaarneming

Door de waas, veroorzaakt door blauwe lichtstralen (HEV), te elimineren en tegelijkertijd de kleuren van het visuele lichtspectrum te scheiden en te versterken, zullen deze zonneglazen op sterkte ook jouw dieptewaarneming verbeteren.

 Wist je dat …

1. De zon zowel in de zomer als in de winter schadelijk UV licht uitstraalt? Al deze zonneglazen bieden 100% UV bescherming.

2. Dat je een zonnebril hebt voor verschillende situaties, zowel voor het sporten, trektochten, autorijden, strandvakanties,…

3. Je zonnebril kan ook op sterkte worden gemaakt, zowel voor een multifocaal of enkel voor veraf of om te lezen.

4. In de herfst en winter de zon veel lager staat dan in de zomer? Hierdoor kan de zon onder de zonneklep van de auto schijnen, wat leidt tot verblinding en onveilige verkeerssituaties.

 

Laat je verrassen, kom langs en ontdek volgende zonnebrilmerken:

Victoria Beckham, Ba&sh, Etnia Barcelona, GUESS, Rayban, Hugo Boss, ,…