Ross and Brown

Home » Nieuws » Ross and Brown

13 januari 2024 | brilmerken

Brillen van Ross en Brown: het verhaal achter het brillenmerk

De brillen van Ross en Brown nemen je mee in een reis door de meest iconische steden van de 20e eeuw en hun flamboyante levensstijl en gemaakt voor een gemeenschap van wereldburgers.

ross en brown brillen

De geschiedenis

Ross and Brown is een jong Italiaans brillenmerk, geboren in Shanghai in 2017, met het hoofdkantoor in Milaan, Italië. De brillen worden nu ontworpen in Italië en geproduceerd in de Jura, Frankrijk.

Het idee was om een brillenmerk te creëren die geïnspireerd is door de citizens of the world en de plaatsen die hen zo uniek maken.

Elke Ross & Brown bril herinnert aan een stad op een bepaald moment in de tijd; met stijlen geïnspireerd op:

  • Shanghai in de jaren ’30,
  • Parijs in de jaren ’50,
  • St. Tropez in de jaren ’60,
  • Los Angeles in de jaren ’70 of
  • Milaan in de jaren ’80.

Hoewel een icoon vol betekenissen en herinneringen zit, geeft het misschien niet volledig weer wie we nu zijn. Dit is de reden waarom Ross & Brown deze klassiekers opnieuw heeft bekeken en ze opnieuw heeft uitgevonden door middel van innovatieve materialen en kleurencombinaties, zodat brildragers die de bril van Ross & Brown dragen, deel gaan uitmaken van een spannende reis die geworteld is in het erfgoed.

De brillen van Ross en Brown zijn in zowel in acetaat en beta-titanium, en hebben een klassieke vintage look waarin stoffige en verloren vormen herboren worden met een moderne energie.

De brillen van Ross & Brown hebben een tijdloos design en een eigentijdse twist aan betaalbare prijzen. Zeker de moeite om te komen ontdekken.

Combineer jouw Ross & Brown bril met volgende tips:

 

ross en brown brillen

Optiekzaak Optic-Services

Misstraat 93
2590 Berlaar

+32 (0)496 10 43 53
eb.secivres-citpo@krid

Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 10u – 18u
Na de openingsuren: Op afspraak

Brillen zijn mijn passie

Gepassioneerd met mijn vak bezig zijn. Dat drijft mij om voor elke klant de beste totaaloplossing te vinden, de mooiste bril uit te zoeken en de beste kijkoplossing aan te bieden.