Komono

Home » Nieuws » Komono

13 januari 2024 | brilmerken

Brillen van Komono: het verhaal achter het merk

brillen komono

Een Belgisch merk

Komono is een Belgisch brillenmerk, opgericht in 2009 in Antwerpen door Raf Maes en Anton Janssens, 2 professionele ex-snowboarders, die oorspronkelijk zijn begonnen met het maken van uurwerken.
Komono betekent “kleine dingen” en het zijn net die kleine dingen die waarde geven aan het leven.

Less is more

Met zijn geïnspireerde stijl, verrassende kleurenpalet en vooruitstrevende esthetiek is dit zijn de brillen van Komono er ​​al ruim tien jaar in geslaagd grenzen te verleggen.

De ontwerpers hebben oog voor detail, strakke lijnen en ze gebruiken hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat iedere bril de juiste uitstraling geeft en past bij de moderne tijd. je hebt ze in zowel in acetaat als metaal.

De ontwerpers vinden duurzaamheid zeer belangrijk. De brillen moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.  Door de combinatie van vakmanschap en het gebruik van de beste materialen is deze collectie brillen een echt hebbedingetjes.

Een collectie uit de modehoofdstad Antwerpen

Antwerpen is al eeuwenlang de bakermat van mode. Komono maakt luxe toegankelijker.

Diep geworteld in het Antwerpse mode milieu, bekend om zijn uitgesproken, radicale visie, hebben Raf Maes en Anton Janssens met deze collectie de avant-garde en luxe toegankelijk en betaalbaar. De grensverleggende ontwerpen zijn gedragen door enkele van ’s werelds meest herkenbare gezichten. KOMONO is  een echt mondiaal merk, dat toch het individu bij elke stap omarmt.

Kortom, een modieuze brillencollectie die zeer prijsvriendelijk is en die zichzelf jaar na jaar blijft bewijzen. Kom deze Belgische collectie ontdekken in onze optiekzaak.

Combineer jouw Komono bril met volgende tips:

 

komono brillen

Optiekzaak Optic-Services

Misstraat 93
2590 Berlaar

+32 (0)496 10 43 53
eb.secivres-citpo@krid

Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 10u – 18u
Na de openingsuren: Op afspraak

Brillen zijn mijn passie

Gepassioneerd met mijn vak bezig zijn. Dat drijft mij om voor elke klant de beste totaaloplossing te vinden, de mooiste bril uit te zoeken en de beste kijkoplossing aan te bieden.