Baldessarini

Home » Nieuws » Baldessarini

13 januari 2024 | brilmerken

Baldessarini: het verhaal achter het merk.

baldessarini brillen

BALDESSARINI is een internationaal premium modemerk.  Behalve een premium kledingmerk voor mannen, is er ook een premium brillencollectie.

De ontwerper

Werner Baldessarini werd in 1945 geboren in het Oostenrijkse Kufstein met ouders van Italiaanse afkomst.  Werner Baldessarini is de zoon van een textielgroothandel en heeft op zijn beurt een opleiding tot textielhandelaar gevolgd.

Hij ging in München werken bij een Wagenheimer winkel, waar hij hoofd inkoop werd. In 1975 trad hij toe tot het bedrijf Hugo Boss. Hij werd gepromoveerd tot hoofdontwerper en trad in 1988 toe tot de raad van bestuur van Hugo Boss.

In 1993, brengt Hugo Boss uit waardering voor zijn successen onder de naam Baldessarini een luxemerk op de markt voor volwassen mannen.

Hij werd door de oprichters van Hugo Boss gevraagd om de groei van het bedrijf te stimuleren.  Toen de ontwerper nog voor het modebedrijf HUGO BOSS werkte, gaf hij zijn eigen brilontwerpen iets bijzonders, want BALDESSARINI “seperates the men from the boys”, wat wil zeggen dat je je met een Baldessarini bril als volwassen man van de jonge jongens onderscheid.  Het merk straalt klasse uit en staat voor passie voor de fijnere dingen in het leven van de man.

Het doel

Het doel  is om een ​​karaktervolle, tijdloze bril te creëren, gecombineerd met subtiele kleuren die zeer goed passen bij mannen die zeker zijn van zichzelf en die hun eigen gang durven gaan.

Deze collectie mannenbrillen heb je zowel in metaal als acetaat in verschillende vormen.

Het is een merk voor mannen met een grote passie voor kwaliteit en vakmanschap.

Ben je op zoek naar een betaalbaar, tijdloze bril voor mannen? Dan is Deze collectie zeker de moeite waard om te komen ontdekken.

Combineer jouw Baldessarini bril met volgende tips:

 

 

baldessarini brillen

Optiekzaak Optic-Services

Misstraat 93
2590 Berlaar

+32 (0)496 10 43 53
eb.secivres-citpo@krid

Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 10u – 18u
Na de openingsuren: Op afspraak

Brillen zijn mijn passie

Gepassioneerd met mijn vak bezig zijn. Dat drijft mij om voor elke klant de beste totaaloplossing te vinden, de mooiste bril uit te zoeken en de beste kijkoplossing aan te bieden.