Caroline Abram

Home » Nieuws » Caroline Abram

3 januari 2024 | brilmerken

Ben je op zoek achter unieke en kleurrijke damesbrillen? Dan is de collectie van Caroline Abram echt iets voor jou.

Caroline Abram: het verhaal achter het brillenmerk

Frans design

Caroline Abram is een Frans brillenmerk. Na enkele jaren ervaring in designerwinkels binnen de  optiekwereld richtte de Française Caroline Abram haar eigen bedrijfje op, Filao.

Het bedrijf Filao opende zijn deuren voor ambachtelijke productie in Dakar, waar Caroline haar jeugd doorbracht. Ze ontwierp er juwelen, brillenaccessoires en enkele eerste brillen.

Als dochter van een opticien en oogarts zit het vak haar in de genen. In 2008 besloot ze voluit voor haar eigen brillenlijn te gaan. Tijdens haar vele  reizen ontdekte ze de charme van Florida en in 2008 lanceerde ze haar eigen brillenlijn die haar herinnerde aan Miami. De jaren 60 en “vintage” inspireerden Caroline: vlindermodellen, vrolijke kleuren en heel vrouwelijke vormen. Alle Caroline Abram damesbrillen zijn heel vrouwelijk en elegant en worden vandaag ontworpen in Parijs.

caroline abram brillen

Kleurrijke damesbrillen

Of het nu ronde of rechthoekige brillen zijn, de mooie en trendy damesbrillen van Caroline Abram  geven elke vrouw de mogelijkheid om alle facetten van haar persoonlijkheid te onthullen en te verheerlijken! Haar brillen verbazen door hun kleuren, frisheid en durf.  Caroline creëert het verlangen om ze in alle kleuren te hebben, om ze te matchen met je volledige outfit, je haarkleur, make up en met hun tassen en schoenen totdat het hun favoriete modeaccessoires wordt.

caroline abram brillen

Treedt binnen in de Parijse mode en kom Caroline Abram ontdekken in onze optiekzaak

 

caroline abram brillen

Optiekzaak Optic-Services

Misstraat 93
2590 Berlaar

+32 (0)496 10 43 53
eb.secivres-citpo@krid

Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 10u – 18u
Na de openingsuren: Op afspraak

Brillen zijn mijn passie

Gepassioneerd met mijn vak bezig zijn. Dat drijft mij om voor elke klant de beste totaaloplossing te vinden, de mooiste bril uit te zoeken en de beste kijkoplossing aan te bieden.