Brillenglazen met de beste bescherming tegen krassen

Home » Nieuws » Brillenglazen met de beste bescherming tegen krassen

9 december 2023 | Algemeen

Duurzame brilglazen

MEIRYO is de nieuwste generatie glasbehandeling in optieklandschap en bieden  duurzame brilglazen in combinatie met perfect zicht met onze nieuwste brillenglazen. Deze nieuwste glasbehandeling van glasfabrikant HOYA heeft de strenge testen doorstaan die nodig zijn om te bewijzen dat brillenglazen met MEIRYO de beste bescherming bieden tegen krassen op jouw brilglazen. Ze zijn bestand  tegen alle omstandigheden en levensstijlen, en ook op langere termijn blijven presteren.

En we bieden hier 3 jaar fabrieksgarantie op

duurzame brilglazen

De meest geavanceerde premium glasbehandeling

Hi-Vision MEIRYO is de nieuwste innovatie tot nu toe. Met een uitzonderlijke helderheid, kraswerendheid EN UV bescherming beschikt deze glasbehandeling over de meest effectieve combinatie van eigenschappen voor uitzonderlijke helderheid, langdurige glasbescherming en helder zicht.

Van waar komt de naam MEIRYO

MEIRYO is afgeleid van het Japanse woord ‘helderheid’. MEYRIO verwijst zowel naar de Japanse oorsprong van HOYA als naar de superieure technologische kwaliteiten van deze innovatieve glasbehandeling. De naam MEYRIO staat voor duurzame kwaliteit en helderheid.

Wat weten we uit onderzoek

Helderheid is voor brildragers topprioriteit. Maar brildragers willen niet alleen helder kunnen zien, ze willen vooral dat de helderheid van hun brillenglazen lang aanhoudt.

Hi-Vision MEIRYO is ideaal voor klanten die hoge kwaliteit en langdurige helderheid belangrijker vinden dan kostenbesparing op korte termijn, en stelt brildragers in staat om hun waardevolle brillenglazen te beschermen tegen alles wat ze op hun weg tegenkomen.

Wat de dag ook brengt, HOYA’s Hi-Vision MEIRYO biedt superieure helderheid die blijft met een uitzonderlijk lage restreflectie plus sterke bescherming tegen krassen, vlekken, UV straling en schittering.

duurzame brilglazen

Wat zijn de grote voordelen van deze glasbehandeling?

 • Superieure helderheid die langer meegaat
 • Beste duurzaamheid in zijn klasse
 • Tot 2.5 X betere krasbestendigheid
 • Blijft meer dan 10X langer eenvoudig schoon te maken dan andere coatings.
 • Uitzonderlijke helderheid met 56% lagere restreflectie.

De duurzaamheid bewezen

Er is een methode ontwikkeld door HOYA die bestaat uit 5 tests die strenger zijn dan de normen in de markt waardoor de kwaliteitsgarantie voor duurzame ontspiegelingslagen garandeert.

 1. Druppeltest: de brillenglazen worden tot 10.000 keer met een papier schoongemaakt en vervolgens wordt de watercontacthoek van waterdruppels gemeten om de hydrofobe kwaliteit van de coating te evaluerern.
 2. Zandbaktest – slijtvastheid: De brillenglazen worden in een “zandbak” vol grind geplaatst en 800 keer krachtig geschud.
 3. Staalwoltest – weerbaarheid tegen harde krassen: Verzwaarde koolstofstaalwol wordt van links naar rechts over het glasoppervlak geborsteld.
 4. Oventest – hittebestendigheid: De brillenglazen worden getest op bestendigheid tegen temperaturen boven 95°C in een oven van laboratoriumkwaliteit.
 5. Extreme weertest – bestendigheid tegen verwering: De brillenglazen worden blootgesteld aan cycli van ultraviolet licht en vocht bij hoge temperaturen, net als in het harde equatoriale klimaat.

Kwaliteitsgarantie en perfect zicht met onze nieuwste brillenglazen

 • antistatisch voor helderdere en schonere brillenglazen
 • 100% UV bescherming aan de voorkant, extra bescherming aan de achterkant
 • Extreme kraswerendheid die de levensduur van de brillenglazen verlengt.
 • Antireflecterend voor visuele helderheid, met een lage restreflex
 • Vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken
 • Waterafstotend voor optimaal zicht tijdens regen of bij condens
 • Verbeterd contrast en betere bescherming tegen schittering overdag en ’s nachts

Dus ben je op zoek naar optimale bescherming tegen krassen in combinatie met een hoogwaardige glasbehandeling voor jouw nieuwe bril?  Aarzel zeker niet en kom eens langs in onze optiekzaak. De koffie staat alvast klaar.

Tot binnenkort!

Brillenglazen met de beste bescherming tegen krassen

Optiekzaak Optic-Services

Misstraat 93
2590 Berlaar

+32 (0)496 10 43 53
eb.secivres-citpo@krid

Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 10u – 18u
Na de openingsuren: Op afspraak

Brillen zijn mijn passie

Gepassioneerd met mijn vak bezig zijn. Dat drijft mij om voor elke klant de beste totaaloplossing te vinden, de mooiste bril uit te zoeken en de beste kijkoplossing aan te bieden.