januari 17, 2022

Geniet van jouw opticien aan huis

Ben jij of één van je gezinsleden, familie of buurman minder mobiel? En merk je dat jij of die persoon minder goed ziet, zich niet kan verplaatsen, en nood heeft aan een nieuwe bril of oogonderzoek? Dan kan je ons contacteren vboor een bezoek aan huis.

Gezond ouder worden = gelukkig ouder worden

Niet meer goed zien: voor veel mensen hoort dat gewoon bij ouder worden. Een check-up bij de oogarts, en daarna ook nog naar de opticien? Voor minder mobiele mensen is dit omslachtig of praktisch niet haalbaar. Laat staan dat ze er hun familieleden mee willen lastigvallen. Gevolg is dat veel ouderen geen hulp vragen en tv-kijken, lezen, of deelnemen aan groepsactiviteiten almaar moeilijker wordt. En dat is jammer, want vaak is er iets aan te doen!

Maak een afspraak met onze mobiele opticien

Op aanvraag komen wij tot bij jou thuis.

Onze werking

1. Maak jouw afspraak

Je kan ons contacteren per mail op dirk@optic-services.be of telefonisch op 0496/10.43.53

2. Professionele oogmeting

Als gediplomeerde opticien-optometrist en met de nodige 20 jaar ervaring als opticien aan huis, brengen we de nodige professionele apparatuur mee om jouw oogonderzoek te verrichten. We werken o.a. met een Retinomax. Dit is een toestel dat de helderheid van de ooglens kan bekijken. De retinomax wordt ook gebruikt door oogartsen in universitaire ziekenhuizen. Dit is ook een toestel dat je ogen kan opmeten, zelfs zonder medewerking van de client (bijvoorbeeld dementerende personen of personen die geen feedback kunnen geven).

3. Samen kiezen naar een nieuwe bril

We hebben natuurlijk ook een mooi en ruim assortiment monturen bij. Van klassiek tot modern. Van bekende designermerken naar nieuwe opkomende prachtige merken. Ook voor een zonnebril op sterkte ben je bij ons aan het juiste adres.

4. Afleveren van je bril

De leveringstermijn van jouw nieuwe bril bedraagt gemiddeld anderhalve week tot twee weken. We nemen persoonlijk met jou contact op als de bril klaar is om hem te komen afleveren en aan te passen op je gezicht. Natuurlijk heb je bij ons ook garantie op fabricagefouten op je bril. Voor montuur is dit 2 jaar. Voor brilglazen kan dit variëren van 2 jaar voor het huismerk als voor 3 jaar fabrieksgarantie voor onze merkglazen, en dit zonder bijbetaling.

5. Maak hier je afspraak

Heb je interesse in onze optiek aan huis? Dan kan je ons contacteren via volgende gegevens:

per mail: dirk@optic-services.be

per telefoon: 0496/10.43.53

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RECENT
POSTS

BLOG
januari 26, 2023
7 tips bij allergie op je ogen

Heb je vaak jeukende en tranende ogen? Of gewoonweg geïrriteerde ogen? Dan heb je misschien wel last van allergie. Denk aan hooikoorts, allergie aan huisdieren of huisstofmijt bijvoorbeeld. We geven je 7 tips bij allergie op je ogen.

Read More
januari 20, 2023
Geniet van van de solden tot -50% korting

Het nieuwe jaar starten met een leuke korting? Dan moet je bij ons zijn. Ontdek hoe mooi de wereld is met een scherpe blik. Kom langs voor jouw oogmeting en geniet van de solden.

Read More
januari 18, 2023
Oogproblemen die je zelf thuis kan behandelen

Veel oogproblemen hebben het medische advies van een oogarts nodig. Maar er zijn eenvoudige oogproblemen die u thuis veilig kunt behandelen. Hier zijn een paar oogproblemen die je thuis kan behandelen met enkele beproefde remedies. Blauw oog Je kunt een blauw oog meestal thuis behandelen tenzij bij ernstigere symptomen.  Raadpleeg steeds je oogarts bij volgende […]

Read More
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram