januari 17, 2022

Geniet van jouw opticien aan huis

Ben jij of één van je gezinsleden, familie of buurman minder mobiel? En merk je dat jij of die persoon minder goed ziet, zich niet kan verplaatsen, en nood heeft aan een nieuwe bril of oogonderzoek? Dan kan je ons contacteren vboor een bezoek aan huis.

Gezond ouder worden = gelukkig ouder worden

Niet meer goed zien: voor veel mensen hoort dat gewoon bij ouder worden. Een check-up bij de oogarts, en daarna ook nog naar de opticien? Voor minder mobiele mensen is dit omslachtig of praktisch niet haalbaar. Laat staan dat ze er hun familieleden mee willen lastigvallen. Gevolg is dat veel ouderen geen hulp vragen en tv-kijken, lezen, of deelnemen aan groepsactiviteiten almaar moeilijker wordt. En dat is jammer, want vaak is er iets aan te doen!

Maak een afspraak met onze mobiele opticien

Op aanvraag komen wij tot bij jou thuis.

Onze werking

1. Maak jouw afspraak

Je kan ons contacteren per mail op dirk@optic-services.be of telefonisch op 0496/10.43.53

2. Professionele oogmeting

Als gediplomeerde opticien-optometrist en met de nodige 20 jaar ervaring als opticien aan huis, brengen we de nodige professionele apparatuur mee om jouw oogonderzoek te verrichten. We werken o.a. met een Retinomax. Dit is een toestel dat de helderheid van de ooglens kan bekijken. De retinomax wordt ook gebruikt door oogartsen in universitaire ziekenhuizen. Dit is ook een toestel dat je ogen kan opmeten, zelfs zonder medewerking van de client (bijvoorbeeld dementerende personen of personen die geen feedback kunnen geven).

3. Samen kiezen naar een nieuwe bril

We hebben natuurlijk ook een mooi en ruim assortiment monturen bij. Van klassiek tot modern. Van bekende designermerken naar nieuwe opkomende prachtige merken. Ook voor een zonnebril op sterkte ben je bij ons aan het juiste adres.

4. Afleveren van je bril

De leveringstermijn van jouw nieuwe bril bedraagt gemiddeld anderhalve week tot twee weken. We nemen persoonlijk met jou contact op als de bril klaar is om hem te komen afleveren en aan te passen op je gezicht. Natuurlijk heb je bij ons ook garantie op fabricagefouten op je bril. Voor montuur is dit 2 jaar. Voor brilglazen kan dit variëren van 2 jaar voor het huismerk als voor 3 jaar fabrieksgarantie voor onze merkglazen, en dit zonder bijbetaling.

5. Maak hier je afspraak

Heb je interesse in onze optiek aan huis? Dan kan je ons contacteren via volgende gegevens:

per mail: dirk@optic-services.be

per telefoon: 0496/10.43.53

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RECENT
POSTS

BLOG
mei 26, 2023
Heb jij al onze zomeractie gezien?

Heb jij al onze zomeractie gezien?
Da's genieten van het mooie weer met jouw nieuwe zonnebril op sterkte met 100% UV bescherming.

Read More
mei 16, 2023
Inspiratie nodig om je bril optimaal te onderhouden?

Ontdek onze Do's en Do'nts voor het schoonmaken van je bril. Hierdoor verleng je de levensduur van je bril. DO'S Gebruik een microvezeldoekje. Handig voor onderweg omdat je geen water of schoonmaakmiddel nodig hebt. Was het doekje regelmatig op 30°. Let er wel op dat je geen wasverzachter gebruikt want wasverzachters hebben een vet makende […]

Read More
april 21, 2023
Brilcollectie in de kijker: Etnia Barcelona

Eén van onze topcollecties, Etnia Barcelona zetten we met deze blog in de kijker. Ontdek het verhaal achter deze prachtige collectie. Etnia Barcelona is niet zomaar een onafhankelijk brillenmerk, maar een woordvoerder van een lifestyle. In de jaren vijftig richtte Fulgencio Ramo, de grootvader van de huidige bedrijfseigenaar David Pellicer, zijn eerste brillenfabriek op. Geholpen […]

Read More
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram