Sportbrillen voor volwassenen

 

Wiley-x = absolute premium protection!

Nood aan een goede zonnebril of een gewone bril om te sporten, mountainbiken, voor op de motor of gewoon om in het dagelijkse leven te dragen?

 

Maak vanaf nu kennis met de zonnebrillen van Wiley-X. Deze brillen bieden de meest optimale bescherming en zijn heel modieus in uitvoering. De hoge doorbuiging (hoge curve)van het montuur zorgt voor een uitstekende pasvorm EN ze kunnen allemaal op sterkte worden gemaakt.

 

De glazen zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten materialen: polariserend (neemt schittering op water en sneeuw weg), meekleurend en in diverse lenskleuren. Of u kan ze bestellen als een gewone sportbril op sterkte.

 

Alle lenzen zijn tevens veiligheidslenzen (high velocity impact resistentie!) Hierdoor zijn deze brillen zeer goed geschikt voor verschillende doeleinden:  watersport, wintersport, schietsport, parachutespringen, bij het motorrijden, mountainbiken of gewoon voor outdoor gebruik.

 

  •  Climate control serie
    Speciaal ontwikkeld voor op de motor, parachutespringen, skien,… het climate control systeem zorgt voor een geconditioneerde omgeving van de ogen en voorkomt uitdroging van de ogen en tranende ogen door wind, stof,…

  • Active serie
    Deze serie is voor mensen die actief aan sporten doen zoals mountainbike, fietsen, bergbeklimmen,… Deze serie is ideaal geschikt voor deze sporten omdat ze zijn voorzien van een antislip op de neusbrug.
Download
Download hier de Catalogus 2017!
Master_Brochure wileyx.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB