Leesbril

Wist u dat nabij-werkzaamheden en zeker lezen enorm inspannend is voor je oogspieren?  De oogspieren moeten constant aan de ooglens trekken om nabij scherp te kunnen zien.  Dit is zeer belastend voor je ogen en geeft aanleiding tot oa visuele vermoeidheid, tranende of vermoeide ogen, hoofdpijn,...

 

Wij helpen u verder met een “maatwerk”-leesbril. We bekijken samen met u welke oplossing voor uw ogen het beste is, en dit steeds met een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en gemaakt volgens de sterkte die uw ogen werkelijk nodig hebben.  

De benaming “maatwerk” leesbril  wordt ook gebruikt omdat het linker oog en rechter oog in vele gevallen een verschillende sterkte nodig hebben.  Bij ons kan u altijd rekenen op een uitgebreide, professionele oogmeting waardoor u straks met uw nieuwe leesbril weer optimaal kunt lezen. 

 

Een kant-en-klare leesbril die u overal kunt kopen, bestaat maar uit één sterkte die in het linker en rechter glas dezelfde waarde hebben. Dit kan leiden tot vermoeide ogen en hoofdpijn na lange leeswerkzaamheden.