Over ons

Brillen zijn mijn passie

“Brillen zijn mijn passie. Gepassioneerd met mijn vak bezig zijn. Dat drijft mij om voor elke klant de beste totaaloplossing te vinden, de mooiste bril uit te zoeken en de beste kijkoplossing aan te bieden.”

Mijn naam is Dirk Lippens, zaakvoerder van optiekzaak Optic Services te Berlaar. Met reeds meer dan 20 jaar ervaring als gediplomeerd Opticien – Optometrist in verschillende sectoren in de optieksector, zorg ik altijd voor jouw ideale bril, voor elke toepassing.

Kom vrijblijvend langs voor een unieke winkelbeleving met een huiselijke, gezellige sfeer, persoonlijke begeleiding waar tijd nemen voor en luisteren naar mijn klanten centraal staan.

Of maak je vrijblijvende afspraak na 18 uur en ik help je graag verder.
Koffie staan altijd klaar!

Liever als opticien bij u thuis? Vraag naar je persoonlijke afspraak en ik kom langs.

Dirk Lippens - Opticien bij Optiekzaak Optic Services in Berlaar

Dirk Lippens:
“Reeds jarenlang zorg ik voor jouw ideale bril.”