22. februari 2020
Heel fashion en volledig "French Touch”, Deze collectie, voornamelijk in metaal, heeft zijn inspiratie gehaald in het Franse erfgoed van brillen. Het is een combinatie van retro look, minimalistic, geometrische vormen, heel fijne detailafwerking (zoals de Franse vlag op elke oorveer) en met trendy metalen kleuren als goud, rosé-goud, zilver, ... Veel modellen zijn unisex.
04. februari 2020
Etnia Barcelona is een merk met een typische internationale stijl, die durf en fantasie vertegenwoordigt. Elke Etnia Barcelona bril heeft zijn eigen persoonlijkheid die u helpt bij alle aspecten van uw dagelijkse garderobe en die door hun opvallend karakter en stijl dagelijks positieve reacties geven van de mensen rondom u. Gespecialiseerd in GEDURFDE KLEUREN en RETRO, VINTAGE DESIGN brillen, is Etnia Barcelona voor hem of haar een merk dat gemaakt is voor zij die net dat beetje meer zoeken.
28. januari 2020
De lage prijs is zowat hun enige voordeel, maar voldoen niet aan de standaardeisen van een goede leesbril. Het nadeel is dat ze niet zijn afgestemd op de individuele visuele behoeften van de brildrager. Er wordt geen rekening gehouden belangrijke metingen zoals de afstand tussen iemands ogen en de effectieve glassterkte die je ogen nodig hebben. Dit veroorzaakt prismatische effecten, verdere achteruitgang van uw glassterkte, wat leidt tot gespannen ogen, misselijkheid en zelfs migraine.
12. juni 2019
9 voedingsstoffen die belangrijk zijn voor ons zicht.
21. mei 2019
Onze kijikoplossing tegen schadelijke UV stralen
20. mei 2019
Waarom kiezen voor Optic-Services?